Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 28 common:people_all_forms
Official name:
Комунальний заклад "Гімназія №3 ім. Володимира Юричка м. Самбора Самбірської міської ради Львівської області"
EI type:
General education institution
Locality:
м. Самбір
Address:
81400, Львівська обл., м. Самбір, вул. Володимира Юричка,1
phone numbers:
not specified
E-mail:
not specified

Самбірська гімназія №3 ім. Володимира Юричка - навчальний заклад, який розташований у мальовничому куточку м. Самбора. Заклад цінується своїми неповторними традиціями, якими по праву пишається педагогічний та учнівський колективи.Школа для них є не просто місце для навчання і роботи,а особливий, унікальний центр єднання й любові, світ знань, творчості та фантазії.Це школа, яка пройшла цікаве минуле, і чекає прекрасне майбутнє для наших учнів.

 Самбірська гімназія №3 ім. Володимира Юричка була заснована 01 вересня 1945 року як НСШ №3,а 01 вересня 1964 року відкрито новий корпус школи.В1991 році неповна середня школа була реорганізована в середню.Сьогодні в школі навчається 285 учнів та працює 34 вчителі.Директором школи були:Кутовий П.В.,Новіков І.П.,Побережна М. К.,Осюрак П.П.Тепер директором школи є Оксана Омелянівна Мамчак.

Рішенням Самбірської міської ради від 9 вересня 2014 року ім'ям Володимира Юричка названо міську середню школу №3,а також на його честь перейменовано вулицю Бічна Шевченка на вулицю Володимира Юричка.

Володимир Юричко народився 03 квітня 1994 року у м. Самбір в сім'ї лікарів.

Активний учасник євромайдану, студент Національного медичного університету ім. Олександра Богомольця, активіст студентської революції, член Київської федерації волейболу, у свій 20-ий день народження добровольцем пішов на фронт.

Володимир був учасником Майдану протягом усього часу протесту, включно з подіями на вулиці Грушевського, співзасновником Наукової сотні Майдану- однієї з перших, що з'явилися у грудні 2013 року.Отримав поранення уламками гранати під час спротиву штурмам майдану 18 лютого.Загинув у бою з терористами 13 або 14 серпня 2014 року разом з іншими солдатами "Айдару".

На честь нашого героя було названо Самбірську гімназію №3 іменем Володимира Юричка.

Українці16 травня відзначають день вишиванки.Це не просто свято, коли ми збираємося у вишивані сорочки.Це день ,коли ми демонструємо свою єдність та відданість державі.

16 травня о 19:45 | Українець Н. М. | no comments

Хоч орнамент відрізняється,
Українцями ми називаємося.
Нас єднає не територія,
А славетна наша історія.
Вітаємо з Днем вишиванки!!!

16 травня о 19:32 | Українець Н. М. | no comments

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху вчитель права Марія Кушнір організувала зустріч з працівниками поліції.Інспектор сектору ювенальної превенції Мар' яна Цибовська провела бесіду з учнями 2,5,7 класів з метою популяризації знань правил дорожнього руху, розширення роботи з попередження дитячого дорожньо- транспортного травматизму; формування в учнів ціннісного ставлення до власного життя і здоров'я.Під час зустрічі учні отримали відповіді на питання, які їх турбували.

15 травня о 17:49 | Українець Н. М. | no comments

Весна-це сонця пермоги!
У Великодній світлий час
Ми наближаємось до Бога,
Бог наближається до нас!
Великдень - це не тільки різнокольорові писанки і смачна паска.Це особливе свято,коли люди вірять у диво.
Сьогодні голова методоб'єднання класних керівників Галина Зварич та педагог-оргагізатор Ірина Данильчак провели з учнями гімназії захід "Великодні Дзвони".
Учні співали гаївки,водили хороводи та возвеличували Світле Христове Воскресіння.
Помолимося тихо Богу,
За Україну,за перемогу!
Хай лунає до небес
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

10 травня о 21:49 | Українець Н. М. | no comments

"Знай про ризик"
З метою профілактики тютюнопаління Надія Перун - завідувач санітарно- гігієнічної лабораторії Самбірського РВ ДУ Львівський ОЦКПХ МОЗ - провела бесіду з учнями 8- 9 класів та показала презентацію про шкідливий вплив сигарет.Під час зустрічі учні мали змогу поставити запитання, на які які отримали відповіді.

8 травня о 21:47 | Українець Н. М. | no comments

Здоров'я- розкіш для людини,
Найбільша цінність у житті.
Бути здоровим- це зовсім не грати мускулами та доводити всім, що ти найсильніший, а правильно харчуватися та дбати про режим дня.
Мати гарне здоров'я- так круто! Це ще раз показали учні Самбірської гімназії /3 ім. Володимира Юричка взявши участь у змаганні до ДНЯ ЗДОРОВ'Я " Козацьке здоров'я бережи- до перемоги біжи".
Учасники наповнились позитивними емоціями, продемонстрували спритність та кмітливість. Весело та активно провели час.

11 квітня о 20:32 | Українець Н. М. | no comments

До Всесвітнього дня здоровʼя практичний психолог та соціальний педагог гімназії організували інтерактивні зустрічі з учнями 2 та 4 класу.Метою Всесвітнього дня здоровʼя є наголошення на важливості здоровʼя в нашому житті,залучення людства до вирішення фізичних й ментальних проблем,підвищення проінформованості про різноманітні захворювання,надання рекомендацій щодо покращення самопочуття і стану здоровʼя,переконання до здорового способу життя.

11 квітня о 20:28 | Українець Н. М. | no comments

Сьогодні 03.04.2024 року день в гімназії розпочався з урочистої лінійки присвяченої Володимиру Юричку.В цей сонячний весняний день Володі виповнилося б 30 років. Учні поклали квіти до меморіальної дошки та запалили свічку памʼяті на могилі Героя.
День народження Володі для всіх нас-іспит совісті,день,коли кожен повинен запитати у себе: «А що я зробив для свого народу?»

3 квітня о 19:25 | Українець Н. М. | no comments

Герої не умруть ніколи, вони навік залишаться живі!
З плином часу ми почали забувати, яку ціну заплатив український народ за свою свободу і незалежність. На жаль, війна не обійшла нашу державу і тепер. Ще кілька років тому ми не знали багатьох слів, пов’язаних з війною, тепер майже кожну родину так чи інакше опалило полум’я військових дій. Буремний лютий 2014 року назавжди розділив історію України на «до» і «після». Ми не звертали уваги на слова «Слава Україні!- Героям слава!», а сьогодні вони набули нового змісту. Тепер ми точно знаємо, кому вони адресовані, і ні в кого не має сумніву, що ці Герої - хлопці, котрі зі зброєю у руках захищають кордони України.
Йдуть кращі на війну, боронять Україну справжні патріоти, вони відчувають власну відповідальність за майбутнє держави, за те, щоб підступний ворог не прийшов у наші домівки. Такі хлопці впевнені в собі, у мирному житті та безстрашні в бою за світле майбутнє своєї держави. Україна - ненька, маючи таких синів, не залишиться під ярмом і гнітом чужинців, а український народ пишається Героями.
Саме таким був Володимир Юричко, учень середньої школи №3м. Самбора. Батьки виховали його патріотом, дали крила для польоту у самостійне життя, благали Бога про кращу долю для свого сина… Але куля снайпера забрала Володю у момент його бойової слави.
Майбутній лікар не готувався до війни, але на нашу землю вдерся непроханий «брат» з Півночі. Не роздумуючи, він один із перших подався захищати Україну, яку любив понад усе. Батькам повідомив, що служить санітаром, а насправді був помічником кулеметника. Він прожив лише 20, але в нього сформувалася велика національна свідомість.
На жаль, смерть забирає в першу чергу найкращих, найсміливіших, найхоробріших.
Сьогодні, 3 квітня 2024р,, Володі виповнилося б 30 років. День народження Володі для всіх нас - іспит совісті, день, коли кожен повинен запитати у себе: «А що я зробив для свого народу?»
Такі герої, як Володимир Юричко, викликають в серцях звичайних українців почуття гордості, вселяють віру у перемогу над жорстоким ворогом.
Вірю, що пам'ять про Володю, який віддав найцінніше – життя, за спокій і свободу, ніколи не вичерпається і збережеться нинішніми і прийдешніми поколіннями.
Слава і честь, вічна пам'ять і вдячність Володі!

3 квітня о 19:19 | Українець Н. М. | no comments

СВЯТО ПОЕЗІІ ТА ВЕСНИ
19 березня лелеки повернулися в Украіну у своі рідні домівки ,утвердивши життя і віру в близьку Перемогу нашоі держави Ця дата має ще одне важливе значення,адже сьогодні народилася Богиня украінського слова --- ЛІНА КОСТЕНКО .Учні 7 -а класу разом з вчителем украінськоі мови ,провели літературний вечір,де головним було СЛОВО,озвучене,,,відчуте, ,прожите кожним учасником дійства. Ця подорож у світ мистецтва дозволила усім відкрити душу і наповнити іі світлом поезіі Ліни КОСТЕНКО Краса - і тільки трішечки краси, душі нічого більше не потрібно......

19 березня о 21:21 | Українець Н. М. | no comments
Wall
Only authorized users can leave comments.